"Πιστεύουμε ότι η εποχή του βιβλίου δεν έχει περάσει, αλλά ξεκινάει τώρα από την αρχή με ένα τρόπο δυναμικό, δημιουργικό και δραστήριο."

Ανακοινώσεις

Επικοινωνία


Κάλεσμα για συμμετοχή παιδιών στις 2 νέες ομάδες μας!

Αγαπητοί μας φίλοι, βρισμόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το νέο κάλεσμα για συμμετοχή παιδιών στις νέες ομάδες των Βιβλιοταξιδευτών της Ευρώπης!! :-D Φέτος η παρέα μεγάλωσε! Έτσι, θα λειτουργήσουν 2 ομάδες για παιδιά από Β'-Δ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Για την καλύτερη διοργάνωση των ομάδων, η κάθε μία θα αποτελείται από 20 άτομα. Συνεπώς, θα δεχθούμε συνολικά τα πρώτα 40 παιδιά και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι συναντήσεις θα γίνονται το πρώτο Σάββατο του μήνα, θα ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο και θα διαρκούν μιάμιση ώρα. Ο τόπος συνάντησης, και για τις 2 ομάδες, θα είναι και πάλι το 9ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο (στην περιοχή του Κάστρου). Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθεινθείτε μέσω email ή τηλεφώνου στο Europe Direct Ηπείρου (λεπτομέρειες στην αφίσα μας).


Workshop Εκπαιδευτικών

Το Workshop για Εκπαιδευτικούς απευθύνεται αποκλειστικά εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, στους οποίους άρεσε η όλη ιδέα και δράση μας και θα ήθελαν να συνεισφέρουν στην Ομάδα Βιβλίου τη νέα χρονιά! Το Workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ. στο 9ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (στο Κάστρο), και η συμμετοχή σε αυτό είναι -φυσικά- ΔΩΡΕΑΝ. Η διάρκεια υπολογίζουμε να είναι περίπου στη μιάμιση ώρα, όσο δηλαδή διαρκούν και οι συναντήσεις μας με τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια του Workshop, οι εκπαιδευτές που θα συμμετέχουν θα γίνουν και πάλι παιδιά, γνωρίζοντας βιωματικά τον τρόπο που λειτουργεί μία Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης. Για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, καθώς και για λόγους ευελιξίας και καλύτερης οργάνωσης, οι διαθέσιμες θέσεις για το Workshop είναι 25. Έτσι, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο email μας αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ΑΔΤ, σχολική μονάδα στην οποία υπηρετείτε, ειδικότητα / κλάδο, αριθμό ετών προϋπηρεσίας σε τυπική και μη-τυπική εκπαίδευση. Εναλλακτικά, κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε μία Google Form με τα στοιχεία σας.

Το ραντεβού του Μάη

Η και τελευταία συνάντηση των Βιβλιοταξιδευτών της Ευρώπης για το τρέχον σχολικό έτος θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου. Αυτή η συνάντηση θα γεμίσει με πολλά χρώματα, τραγούδια, μουσικές και γέλια. Ελάτε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφες και δημιουργικές στιγμές όλοι μαζί!! Σας περιμένουμε! :-D

Το ραντεβού του Απρίλη

Η  συνάντηση των Βιβλιοταξιδευτών της Ευρώπης θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου. Είμαστε πάρα πολύ θετική για αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση! Ανυπομονούμε! :-D

Το ραντεβού του Μάρτη

Η συνάντηση των Βιβλιοταξιδευτών της Ευρώπης θα γίνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Ανυπομονούμε να ξανανταμώσουμε και να βιβλιοταξιδέψουμε σε πολλά μέρη του κόσμου αυτή τη φορά!! ;-D

Προτάσεις παιδικών και εφηβικών βιβλίων

Έχετε διαβάσει κάποιο παιδικό ή /και εφηβικό βιβλίο και σας άρεσε ιδιαίτερα; Μοιραστείτε μαζί με εμάς και τους αναγνώστες του blog μας εντύπώσεις, συναισθήματα, ιδέες και προτάσεις σχετικά με αυτό! Θα φροντίσουμε να το αναφέρουμε σε ειδικό post άμεσα! ;-)

Το ραντεβού του Φλεβάρη

Η συνάντηση των Βιβλιοταξιδευτών της Ευρώπης θα γίνει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες καλείστε να είστε εφοδιασμένοι με πολύ όρεξη για παιχνίδι, γέλιο, χορό, ζωγραφική και... διάβασμα!! Α! και μη ξεχνάτε τη χαρούμενη διάθεση! :-D

Αφίσες

Η αφίσα κοινοποίησης της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλιοταξιδευτές της Ευρώπηςκαι η πρόσκληση / ενημέρωση προς τους γονείς των μαθητών και των λοιπών ενδιαφερομένων για τη λέσχηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου