"Πιστεύουμε ότι η εποχή του βιβλίου δεν έχει περάσει, αλλά ξεκινάει τώρα από την αρχή με ένα τρόπο δυναμικό, δημιουργικό και δραστήριο."

Ενδιαφέροντα Links

Μικρός αναγνώστης

"Οι όμορφες ιστορίες γίνονται ακαταμάχητες όταν ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών."

Στην ενότητα "Να σου πω μια ιστορία" του Μικρού αναγνώστη (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) μπορεί κανείς να ακούσεις αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ παράλληλα μπορεί να τις διαβάζει γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!


* * *

Παραμυθάς tv

Ο Νίκος Πιλάβιος, ο γνωστός κι αγαπημένος παραμυθάς στο παιδικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, προβάλλει ξανά σήμερα παραμύθια με τον δικό του μοναδικό τρόπο!


* * *

Βιβλία που ακούγονται!

Το bookbook.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά, με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας. Υπάρχει ειδική κατηγορία με μεγάλη ποικιλία παιδικών βιβλίων, όπου μπορεί να ακούσει κανείς αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες!
 

* * *

Τα φανταστικά ιπτάμενα βιβλία του κου Μόρις Λέσμορ (The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore)
* * *

Η χαρά των βιβλίων (The Joy of Books)
* * *

Book Store Dominos
* * *

Το δέντρο που έδινε

Συγγραφέας: Shel Silverstein (1930 – 1999)
"Και το δέντρο ήταν ευτυχισμένο..."

...και από τον ίδιο συγγραφέα

Το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο 

Άλλη μία τρυφερή ιστορία του Shel Silverstein που έρχεται να μας θυμίσει ότι δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας!

* * *

Αγαπητέ Θεέ

Συγγραφέας: Eric-Emmanuel Schmitt

* * *

Εικαστικές Δημιουργίες

* * *

Δωρεάν e-παραμύθια!

Αφήστε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!
Αυτή είναι η έκφραση που σηματοδοτεί τις Εκδόσεις Σαΐτα. Οι Εκδόσεις Σαΐτα δεν είναι ένας εκδοτικός οίκος, αλλά ένας διαδικτυακός χώρος όπου τα έργα νέων συγγραφέων δέχονται την επιμέλεια μιας δημιουργικής ομάδας και έρχονται πολύ κοντά στο αναγνωστικό κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου